Altijd gezellig op reis!
Klantenservice 053 – 206 8700

Clubkaarthouders krijgen aantrekkelijke kortingen op de dagtochten en meerdaagse reizen van Opstap Reizen.

Hieronder volgen de voordelen voor een clubkaarthouder van Opstap Reizen:

  • 5% tot 20% korting op de prijs van de meerdaagse reizen
  • Korting op excursies ter plaatse
  • 5% tot 20% korting op de dagtochten
  • Extra clubcadeau bij elke bestelling bij Opstap Reizen
  • Gratis tegoedgarantie bij annulering tot 29 dagen voor vertrek.

 

Hoe krijgt u ook dit voordeel bij Opstap Reizen?

Door u op te geven als lid van Opstap Reizen. Dit kan bij een adviseur op een dagtocht of u kunt u ook telefonisch of per e-mail aanmelden. Bij een adviseur worden de papieren direct ingevuld. In andere gevallen krijgt u een formulier thuis gestuurd, dat kunt u dan invullen en terugsturen naar ons kantoor. De gele doorslag van dit formulier houdt u zelf als bewijs. Later ontvangt u daarvoor in de plaats de echte Clubkaart.

Lid worden en deze kortingen ontvangen is niet gratis. Door het formulier in te (laten) vullen, uw bank- of gironummer daarop te noteren, en vervolgens te ondertekenen gaat u er mee akkoord dat er maandelijks € 5,- van uw rekening wordt afgeschreven. Nadat wij het formulier hebben ontvangen zal het bedrag aan het begin van de maand geïncasseerd worden. Het is ook mogelijk om het bedrag eenmalig voor een heel jaar af te laten schrijven, dan krijgt u € 5,- korting en is het lidmaatschap € 55,- voor 12 maanden. Het lidmaatschap staat op naam en is niet overdraagbaar.  We kennen voor echtparen of stellen die op één adres wonen ook een 2-persoonskaart. Dan is het lidmaatschap € 110,- voor 2 personen voor 12 maanden.

Kortingen op reizen bedragen al gauw € 20,- tot € 70,-, dus u hebt de lidmaatschapkosten er al heel snel uit.

U zit nergens aan vast. U kunt de Clubkaart op ieder moment opzeggen door de kaart terug te sturen. De incasso zal dan direct gestopt worden. Uiteraard vervalt dan wel de korting op reizen die nog moeten plaatsvinden.